Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Doorn – Doorn
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Doorn
Zonnehuis 6 3941 RB
Doorn

Praktijkinformatie

Over de praktijk
Huisartsenpraktijk Doorn werkt met een vast kundig team. Naast de huisarts(-en) zijn er drie praktijkondersteuners. De POH-GGZ (jeugd en volwassenen) ondersteunen behandeling van patiënten met psychische klachten. De praktijkondersteuner Somatiek, biedt zorg en ondersteuning aan chronisch zieken en ouderen met diabetes, astma, long- en hart- en vaatziekten. Zo hebben ouderen met meerdere aandoeningen één vast aanspreekpunt. De twee assistentes zijn het eerste aanspreekpunt van de praktijk en verrichten diverse kleinere ingrepen, zoals het maken van hartfilmpjes(ecg’s), urineonderzoek en het wratten-spreekuur.

Patientenportaal
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij veelvuldig gebruik van het patientenportaal. Dit kan via de Zorg4Heuvelrug App of via de website. U kunt via deze route e-consulten sturen naar de huisarts, een afspraak inplannen, uw medicatie herhalen en uw dossier inzien. Een account maakt u hier aan.

Bereikbaarheid
De praktijk is telefonisch te bereiken van 8.00-10.00, van 10.30-12.30 en van 15.00-17.00 uur. De balie is ook op die tijdstippen geopend. Uiteraard zijn we voor spoed altijd telefonisch bereikbaar, tevens kunt u ons de gehele dag digitaal bereiken. Nog geen account? Maak deze hier aan!

Urineonderzoek
Heeft u het vermoeden dat u een blaasontsteking heeft? Urines dienen voor 10.00 uur ingeleverd te worden op de praktijk. De assistentes zal u aanvullende vragen stellen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Belangrijk is dat u de urine opvangt in een schoon potje en de urine niet langer dan 2 uur buiten de koelkast staat.

Spreekuur doktersassistentes
De doktersassistente is uw vaste aanspreekpunt in de praktijk. U kunt bij haar met veel medische en organisatorische vragen terecht en zij kan bij veel voorkomende klachten adviezen geven.

Zij heeft ook haar eigen spreekuur waar zij onder andere de volgende verrichtingen doet:

  • Bloeddruk meten
  • Oren uitspuiten
  • Wratten aanstippen met stikstof
  • Hechtingen verwijderen
  • Injecties geven
  • Wondbehandeling
  • Uitstrijkjes (in het kader van het bevolkingsonderzoek)

Het spreekuur van de assistentes is uitsluitend te bezoeken op afspraak, u kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk.